|    Facebook    |    Skype    |    ENGLISH
ivirtual  

Fotografija

Fotografija je naša strast. Uvijek nastojimo svakom našem klijentu pružiti najbolje. Naš profesionalni i kreativni rad odražava dugu istoriju iza objektiva foto aparata.
Ekspertiza iVirtual studija nisu samo 360° virtuelne šetnje. Mi smo profesionalni fotografi, sa “fotografskim” okom za detalje i kvalitet. Vaš prostor će nas inspirisati i zaintrigirati da napravimo najbolje fotografije, koje su sastavni i nezaobilazan dio prezentacije vaše ponude.

 

Event fotografija

iVirtual tim potpisuje fotografije velikog broja evenata, konferencija, kongresa, seminara i drugih ceremonija, a klijenti kao što su American Express, HP, Nestle, Philip Morris i Carlsberg su samo neki sa kojima smo surađivali.
Uz korištenje vrhunske opreme, fotoaparata i objektiva, dostavljamo vam visokokvalitetne fotografije koje naknadno možete koristiti za različite namjene – za PR članke i press release-ove za medije, za prezentacije, brošure, promotivne materijale i slično.

event fotografija usluge usluge fotografisanja evenata event fotografija event fotografije usluge

 

Enterijer i eksterijer fotografija

U segmentu korporativne fotografije, enterijer i eksterijer zauzimaju visoko prioritetno mjesto, posebno kada je riječ o ugostiteljskoj i hotelijerskoj branši, ali svakako i drugim industrijama.
Našim klijentima pružamo usluge fotografisanja enterijera i eksterijera raznih objekata i za različite potrebe. Želite li fotografije vrhunskog kvaliteta i estetike koje ćete prezentovati javnosti putem web stranica, brošura, kataloga ili drugih reklamnih materijala, iVirtual fotografi vam stoje na raspolaganju.

enterijer fotografija eksterijer fotografija

 

Hrana i produkt fotografija

Već dugi niz godina sarađujemo sa raznim časopisima i magazinima u segmentu produkt, ali i food fotografije. Ljepota&Zdravlje, Magazine i Gusto su samo neki od njih.
Fotografišemo vaše proizvode za potrebe oglašavanja ili apliciranja u bilo kojem obliku medija. Garantujemo vam visoki kvalitet digitalnih fotografija, koje će vam biti dostavljene grafički obrađene i to u vrlo kratkim rokovima.
Fotografisanje hrane vrlo je specifična tehnika, ali istovremeno i pravo zadovoljstvo.
Dugogodišnji smo saradnici gastronomskog magazina Gusto, a na fotografijama možete vidjeti samo neke od ukusnih jela koje smo fotografisali.

produkt fotografija brand fotografija produkt fotografija produkt fotografija produkt fotografija usluge

  Tel.: + 385 1 800 0387

  Tel.: + 387 61 310 545

 

SNIMANJE IZ ZRAKA
snimanje iz zraka

360 VIRTUELNE ŠETNJE

FOTOGRAFIJA